Player Vibe

Miracle Nuannuan WeChat answer guide Complete examination answers

Miracle Nuannuan WeChat answer guide Complete examination answers

The final exam of Miracle Nuannuan WeChat event was grandly launched on the 28th! This WeChat event is to test your friends’ understanding of Miracle Nuannuan. As long as you get more than 60 points, you can get some special rewards! In order to help all your friends get full marks smoothly, the editor secretly made a copy of the answers, so that your friends can quickly put them in their pockets and don’t be discovered!

All answers to Miracle Nuannuan Final Exam

Miracle Nuannuan Final Exam Game

Activity Time: November 28th to December 4th

Participation method: Players click [Read original text] and enter the H5 answer page to start answering questions. There are 10 questions in total, and the answer time for each question is 8 seconds. You can get 10 points if you answer one question correctly, but no points will be deducted if you answer it wrong. Those who score 60 or above in the final score will receive a reward.

Gift Package Content:

Rebirth of Earrings*2, Ring of Hope*1, Raw Materials*2

Miracle Nuannuan Final Exam Redemption Code: [aAGdSPSsjg3d], can be used directly, everyone's redemption code is the same, you can use it directly without answering questions.

Where to use the final exam redemption code?

Release method: The gift package can be redeemed directly in the game, click on the in-game avatar - Settings - enter the redemption code.

Miracle Nuannuan Final Exam Answer

Question 1: What do you like to eat in Damiao? Answer: Pork Belly

Question 2: What gift did Bobo’s mother give her on Bobo’s 14th birthday? Answer: Candy Heart

Question 3: What is Nuannuan’s favorite hairstyle? Answer: Default pink hair

Question 4: Why is the queen of the pigeon named her own formation Tie Rose? Answer: Mysterious Housewife

Question 5: What was Miss Haiying’s evaluation of Nuannuan at the beginning? Answer: Unsalted Jade

Question 6: What is the name of the boss lady in Zuiyue Tower? Answer: Lu Yinian

Question 7: The takeaway girl’s favorite pizza is pastoral pizza. Why? Answer: Put pineapple

Question 8: Why is the big cat who always speaks English? Answer: Memorize words

Question 9: Which one is the same as King Sayer? Answer: Master Yunduan Ancient Building

Question 10: Answer: Enough of Pearls

The above is the answer to the final exam of the Miracle Nuannen WeChat event that the editor brings to you. Do you all understand something? Then hurry up and try it in the game!

Share this article